dinsdag 19 februari 2013

Nieuwe dvd's in de bibliotheek van Berlare

Nieuwe dvd's in de bibliotheek van Berlare vind je hier.
alvast een voorsmaakje :Angels' Share

 
Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het tragische leven zal kennen dat hij heeft geleid. Maar met de vader van zijn vriendin en lokale gangster Clancy op de hielen, kan hij geen kant meer op.
Op het nippertje kan Robbie ontsnappen aan een gevangenisstraf en krijgt hij een allerlaatste kans...Tijdens zijn werkstraf ontmoet hij Rhino, Albert en Mo, die net als hij door hun criminele verleden moeilijk werk vinden.
Hun reclasseringsambtenaar Henri wijdt hen stiekem in in de wereld van... de whisky! Nooit had Robbie kunnen dromen dat drinken zo fundamenteel hun leven kon veranderen. En niet zozeer het drinken van goedkope alcohol, maar 's werelds beste malt whisky's! Zijn nieuw ontdekt talent - een verfijnde smaak en delicate "neus"- leidt Robbie en zijn kompanen naar een wereld van verse lucht en open velden, de Schotse hooglanden en de grootste gok van hun leven.
Vervallen ze terug in oude gewoontes van verkwisten en oplichten, of gaan ze voor een frisse start vol Uisge Beatha, het levenswater? Enkel de engelen zullen het zeggen... bron : www.cinenews.be
Geen opmerkingen:

Een reactie posten