vrijdag 4 februari 2011

Professor Layton en de eeuwige diva


JEUGDBOEKENWEEK IN DE BIBLIOTHEEK

Iedereen heeft geheimen, ook de bib. Om eerlijk te zijn, rekken vol zelfs. Ze zijn overal. Soms liggen ze verborgen diep in een verhaal, dan weer overduidelijk in een titel of als thema in een avontuur.

Die geheimen laten ontdekken door kinderen, dat is onze missie tijdens deze Jeugdboekenweek.

19 april 2011 om 14u30
CC Stroming
Dorp 101
9200 Berlare


Voor alle kinderen organiseert de bib een filmnamiddag waar iedereen meegenomen wordt door Luke en professor Layton op een geheimzinnig avontuur.

Ze staan voor een groot raadsel als de jonge zangeres Janice Quatlane hen vertelt dat ze de geest van haar overleden vriendin heeft gezien.
Gentleman als Layton is, kan hij deze jongedame in haar verwarring niet in de steek laten.

Om het mysterie op te lossen gaan Luke en de professor naar het wereldberoemde operahuis ‘Crown Petone’. Daar gaat de laatste opera van de geniale componist Oswald Whistler in première.

Daar, blijkt de voorstelling uit te lopen op een angstaanjagend spel: de winnaar maakt kans om onsterfelijk te worden! De sleutel tot dit raadsel ligt blijkbaar in het eeuwige leven…In deze fantastische productie worden de talenten van Masakazu Kubo (Pokémon) en Akihiro Hino (maker van de game) verenigd in een feature film met alle karakters uit de beroemde saga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten